Loading Dogodki

« All Events

  • This dogodek has passed.

Zagovorništvo na nacionalni ravni – usposabljanje

april 19, 2018 @ 09:00 - 13:00

Platforma SLOGA vaBI na usposabljanje na temo zagovorništva na nacionalni ravni, ki bo v četrtek, 19. aprila 2018 z začetkom ob 9.00 v Sejalnici platforme SLOGA, Metelkova 6, 1000 Ljubljana. Usposabljanje bo trajalo do 13.00.
Usposabljanje bo izvedel Nicolas Van Nuffel, direktor za področje zagovorništva in raziskav belgijske platforme razvojnih NVO, CNCD-11.11.11 od leta 2008. Usposabljanje bo potekalo v angleškem jeziku. Za kosilo bo poskrbljeno.

Interaktivno usposabljanje bo vključevalo teorijo (kaj je zagovorništvo, kdaj in kako ga izvajati, kako oblikovati strategijo za doseganje pričakovanega učinka), ključne elemente zagovorništva za skladnost politik za razvoj in bo polno primerov belgijske platforme CNCD 11.11.11 (vključevanje različnih deležnikov, dolgoročne ekspertize, rabe medijev in komuniciranja…). Usposabljanje bo interaktivno, z aktivno vlogo udeležencev, prostorom za vprašanja, izmenjavo izkušenj in primerov. Usposabljanja se bodo udeležili tudi predstavniki 9-ih nacionalnih platform, kar bo še dodatno obogatilo izmenjavo med udeleženci.

Prosimo vas za prijavo vaše udeležbe s pomočjo spletne prijavnice. Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na spodnjem kontaktu.

Usposabljanje poteka v sklopu projekta CE4SD (Coherent Europe for Sustainable Development), ki ga financira Evropska komisija s sredstvi programa DEAR.

Podrobnosti

Datum:
april 19, 2018
Čas:
09:00 - 13:00
Dogodek Category:

Prizorišče

Platforma SLOGA
Metelkova 6
Ljubljana, Slovenija
+ Google Map