Loading Dogodki

« All Events

  • This dogodek has passed.

Strokovni posvet o integraciji migrantov preko mednarodnega prostovoljstva

junij 18 @ 09:00 - 13:00

Zavod Voluntariat vabi na strokovni posvet o integraciji migrantov preko mednarodnega prostovoljstva v sklopu Erasmus+ KA3 projekta IC4LoP «Mednarodni državljani za lokalne perspektive» z vodilnim partnerjem France Volontaires, ki bo v torek 18. junija v Turjaški palači na Gosposki ulici 15 v Ljubljani (Mestni muzej Ljubljana) od 09:00 do 13.00 ure.

“Na srečanju vam bomo predstavili novo mobilno aplikacijo za povezovanje organizacij, ki delujejo na področju migracij in mednarodnega prostovoljstva med sabo in s prostovoljci. Predstavili bomo tudi koristi in načine vpletenosti v projekt. Skupaj bomo prevetrili priročnik za trenerje o snovanju in izvajanju akcijskih projektov in izmenjali dobre prakse iz terena. Po dejavnostih bomo pripravili tudi pogostitev, kjer se bomo okrepčali in družili.”

Cilj projekta IC4LoP je ustvariti skupni prostor in mrežo akterjev, organizacij in posameznikov, ki so v sodelovanju mednarodnih prostovoljcev in migrantov pripravljeni videti potencial za dajanje namena, sprejemanje in gostoljubnost.

Prijave se na tej povezavi.

Podrobnosti

Datum:
junij 18
Čas:
09:00 - 13:00
Dogodek Category:
Dogodek Tags:
, , , , , , ,

Prizorišče

Mestni muzej Ljubljana
Gosposka 15
Ljubljana,
+ Google Map

Organizator

Zavod Voluntariat