Loading Dogodki

« All Events

  • This dogodek has passed.

Mednarodna konferenca medkulturnosti, umetniških pristopov v izobraževanju in globalnega učenja

junij 21 @ 09:00 - 17:00

humanitas
Društvo Humanitas vabi na konferenco o medkulturnosti, umetniških pristopih v izobraževanju in globalnem učenju, ki bo v petek, 21. junija 2019 med 9.00 in 17.00 v Kulturnem centru Mostovna v Novi Gorici.

“V sodelovanju z Mestno občino Nova Gorica in 14 partnerji iz Latinske Amerike, Afrike in Evrope letos organiziramo prvo izmed sedmih mednarodnih konferenc v okviru projekta Culpeer4Change. Konferenca je namenjena odločevalcem, ki si želijo sprememb na področju izobraževanja, nevladnim in mladinskim organizacijam, šolam, ki prepoznavajo potencial v uvajanju umetniških pristopov, medkulturnosti in globalnega učenja v izobraževanje in vzgojo ter vsem mladim, ki so ključni nosilci sprememb na bolje za vse, z rešitvami, ki si jih odrasli niti ne zmoremo zamisliti.”

Na konferenco se lahko prijavite na povezavi do 16. junija 2019. Udeležba je brezplačna, povrnejo pa tudi potne stroške udeležbe. Pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno!

Podrobnejši program najdete tukaj. Za dodatne informacije smo dosegljivi: Mateja.Zoratti@nova-gorica.si, tel. št. 05 3350176 ali tina@humanitas.si, tel. št. 01 430 03 43.

Podrobnosti

Datum:
junij 21
Čas:
09:00 - 17:00
Dogodek Categories:
,
Dogodek Tags:
, , , , ,

Prizorišče

Kulturni center Mostovna
Cesta IX. korpusa 99A
Solkan,
+ Google Map

Organizator

Društvo Humanitas
Spletna stran:
http://www.humanitas.si/