Loading Dogodki

« All Events

  • This dogodek has passed.

LUPA 2017

september 13, 2017 @ 11:00 - 17:00

Tudi letos na CNVOS pripravljaJo tradicionalni Festival nevladnih organizacij LUPA. Dan, ko se bomo nevladne organizacije v Ljubljani že šestnajstič družile v velikem številu in svoje raznolike dejavnosti predstavile tako na stojnicah kot z živim programom, bo tokrat potekal v sredo, 13. septembra 2017, med 11. in 18. uro na Prešernovem trgu in Stritarjevi ulici.
Po lanskem izletu na Breg in Novi trg se letos LUPA vrača na Prešernov trg in Stritarjevo ulico. Stojnice ostajajo, razporejene bodo po trgu preko Tromostovja in proti Mestni hiši. Odra nova ureditev na Prešernovem trgu ne dovoljuje več, zato bomo živi program izvedli med obiskovalci pred Prešernovim spomenikom, delavnice pa pred in med stojnicami, če bo vreme na naši strani, držimo pesti že zdaj.

Festival LUPA je tradicionalna predstavitev slovenskih nevladnih organizacij. Vsako leto se na Lupinih stojnicah predstavi okoli 120, z živim programom in na delavnicah pa še preko 30 društev, zavodov in ustanov. Program in seznam udeležencev seveda še nista znana, ker sta odvisna od vas, zato se hitro prijavite, ločeno za stojnico in za živi program. Posebej bodo veseli tistih, ki nam boste prijavo poslali do 15. julija in nam tako olajšali organizacijo festivala.

Se vidimo 13. septembra od 11. ure dalje na 16. Festivalu LUPA.

Podrobnosti

Datum:
september 13, 2017
Čas:
11:00 - 17:00
Dogodek Category:

Prizorišče

Prešernov trg
Ljubljana, + Google Map