Loading Dogodki

« All Events

  • This dogodek has passed.

Koncert ob dnevu boja proti trgovanju z ljudmi

oktober 19, 2018 @ 20:00 - 23:00

coverFB-18

Društvo Ključ v okviru projekta Prava zveza organizira brezplačen koncert ob dnevu boja proti trgovanju z ljudmi. Koncert bo dne 19.10.2018 ob 20:00 v Kino Šiška. Vstop je prost.

V mreži Prava zveza sodelujejo še: Društvo za nenasilno komunikacijo, Društvo SOS telefon, TOM telefon, Legebitra, Mladi zmaji in Iz principa.

Nastopajoči:

  • LUCKA KUHNA iz Waldorfske šole Ljubljana. To je kuhna, ki se ne boji spreminjati receptov in iz preprostih sestavin skuha odlično jed. Na odru se jim bo pridružilo tudi dvajsetčlansko presenečenje. Lucka kuhna postreže vsem, ki imajo radi ostro začinjeno glasbo na električen način.
  • ICE ON FIRE mlada novomeška skupina, ki igra mešanico punkrocka, hardrocka, pussycora in melodike metala. Izvajajo avtorsko glasbo, kar dokazuje tudi izid prvega albuma marca 2018 z naslovom “Dobro V Slabem”. Njihovi koncerti so nabiti z energijo in so zelo glasni.
  • SAUSAGES, ljubljanska rock’n’roll zasedba, ki je v več kot dveh desetletjih in pol neprekinjenega delovanja postala prepoznavna po energičnih nastopih v živo, večinoma z avtorskimi skladbami. Na repertoarju so tudi svetovne klasike kot poklon glasbenemu žanru, ki ga igrajo.

Brezplačne vstopnice rezervirajte preko e-pošte do 17. 10. 2018.

Podrobnosti

Datum:
oktober 19, 2018
Čas:
20:00 - 23:00
Dogodek Category:
Spletna stran:
http://www.drustvo-kljuc.si/koncert-ob-dnevu-boja-proti-trgovanju-z-ljudmi/

Prizorišče

Kino Šiška
Trg prekomorskih brigad
Ljubljana, Slovenija
+ Google Map

Organizator

Društvo Ključ – center za boj proti trgovini z ljudmi
Email:
info@drustvo-kljuc.si
Spletna stran:
http://www.drustvo-kljuc.si/