Loading Dogodki

« All Events

  • This dogodek has passed.

Delavnica Rušenje nevidnih zidov

maj 12, 2018

V enodnevni delavnici, ki bo potekala 12. 5. 2018,  bomo prek izkustvenih aktivnosti raziskovali naš odnos do drugih, preizkušali do kam seže naša ˝cona udobja˝ ter se tekom delavnice tudi soočili s pomenom stigmatizacije. Prostor bo odprt za deljenje vaših mnenj, izkušenj, doživljanj.

Smo Tjaša, Sara, Mari in Mojca, študentke tretjega letnika socialne pedagogike. V okviru študija izvajamo projekt Rušenje nevidnih zidov. Zakaj takšen projekt? Ker se nam enostavno še vedno zdi, da se ljudje preveč zapiramo drug pred drugim in si ne dajemo priložnosti. Zato smo se odločile odpreti prostor, kjer ste dobrodošli vsi, ne glede iz katere države prihajate.

Komu je namenjen ta projekt? Vsem, ki ste se kdaj koli vprašali, koliko si dovolite spustiti blizu ljudi, vsem, ki ste bili kdaj koli na kakršen koli način negativno obravnavani s strani družbe in vsem, ki ste ob branju tega začutili, da bi radi preživeli dan z nami.

Torej, če se vidite 12.5. 2018 z nami, potem se prosim prijavite na mail: rusenjenevidnihzidov@gmail.com. V prijavi napišite ime, priimek, datum rojstva, iz katere države prihajate ter katera je vaša najljubša hrana. Pogoj za prijavo je znanje angleškega jezika, saj bo delavnica potekala v angleščini. Udeležba je brezplačna!

Vabilo

Invitation

Podrobnosti

Datum:
maj 12, 2018
Dogodek Category: