Loading Dogodki

« All Events

  • This dogodek has passed.

67. konferenca ZN za nevladne organizacije

avgust 22, 2018 - avgust 23, 2018

Združeni narodi organizirajo 67. konferenco ZN za nevladne organizacije (UN DPI/NGO Conference), ki bo potekala od srede, 22. avgusta, do četrtka, 23. avgusta 2018, in sicer na sedežu ZN v New Yorku.

 Tema letošnje konference bo »Mi, ljudstva … s skupnimi močmi do globalnih rešitev za globalne izzive« (We the Peoples… Together Finding Global Solutions for Global Problems), osredotočala pa se bo na multilateralizem, reformo razvojnega sistema ZN in nova partnerstva za doseganje ciljev trajnostnega razvoja. Kratek opis konference lahko najdete naspletni strani konference v vseh šestih uradnih jezikih ZN.

Prijave so odrte za vse, prednost pa imajo predstavniki nevladnih organizacij, ki so povezane z Oddelkom ZN za javno informiranje (DPI).

Registracija je odprta do 12. avgusta 2018, in sicer preko povezave https://reg.unog.ch/event/25239/registration/. Za prijavo je potrebno ustvariti lasten profil. Prijave bo pregledala komisija in ovrednotila ustreznost. Izbrani kandidati bodo prejeli potrditev izbora.

Vprašanja glede konference lahko naslovite na undpingo@un.org.

Podrobnosti

Začetek:
avgust 22, 2018
Konec:
avgust 23, 2018
Dogodek Category:

Prizorišče

Združeni narodi
New York, Združene države + Google Map